Suomen Ilmailuliiton hyväksymä kouluttaja
Accredited by Finnish Aeronautical Association

Tiimi

Antti Joensuu, varjoliidon opettaja, tandempilotti ja Flying Finns- pääkouluttaja, tutustui vuoriin yli kaksikymmentä vuotta sitten. Matkustaminen, vuorilla liikkuminen ja koulutustoiminta ovat olleet tärkeä osa Antin elämää kalliokiipeilykouluttajana (UIAA approved Rock Climbing Instructor), aktiivisena kiipeilijänä ja varjoliitäjänä. Viimeisten vuosien ajan varjoliito on kuitenkin ollut Antin pääasiallinen tapa kokea vuorten ihmeellinen taika.
Varjoliitäjänä ja kiipeilijänä seikkailut ovat vieneet Anttia ympäri Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa, Aasiaa ja Afrikkaa kymmeniä kertoja. Samalla Antti on kartuttanut  kokemustaan lentämisestä ja kouluttamisesta maailman parhailta piloteilta ja kouluttajilta. Antti kuuluu kansainväliseen Nova Pilot's Teamiin ja toimii Suomen Ilmailuliiton liidintoimikunnan puheenjohtajana vuonna 2019. Antti sijoittui kolmanneksi XContestin Standard- luokassa vuonna 2018.
Nähtyään tarpeen laadukkaalle ja monipuoliselle perus- ja jatkokoulutukselle, Antti perusti Flying Finns- lentokoulun. Siviilikoulutukseltaan Antti on psykoterapeutti ja luonnollinen osa koulutustoimintaamme onkin henkinen valmennus. Antti on julkaissut aiheesta artikkelin kansainvälisessä Cross Country- aikakauslehdessä (10/2017).
Instagram #flyingfinnsparagliding     
Facebook @flyingfinnsparagliding
Väinö Weckström on lahtelainen varjoliidon opettaja, tandempilotti ja innokas matkalentäjä. Väiski on esiintymisen ammattilainen ja tullut tunnetuksi räväkkänä persoonana niin kouluttajana kuin pilottinakin. Väiski sijoittui kolmanneksi 2017 XContest- matkalentoliigan Standard- luokassa.
Sirissa Karjalahti-Föhr on yksi Suomen johtavista naispuoleisista kilpapiloteista. Siri kuuluu  Suomen maajoukkueeseen. Sirin rauhallisuus ja kokemus ovat valttia koulutuksissa. Sirillä on laaja kokemus  hinaustoiminnasta ja varjoliidon kenttätoiminnasta.
Mika Sagulin aloitti varjoliidon yli 20 vuotta sitten. Pitkän kokemuksen lisäksi hänellä on vankka kouluttajatausta. Pilottien lisäksi hän on kouluttanut myös uusia varjoliito-opettajia. Mika on Suomen maajoukkuepilotti ja vapaalennon moninkertainen SM-mitalisti. Mikan vahvuuksia ovat laaja kokemuspohja, hyvät vuorovaikutustaidot ja turvallisuus-orientoitunut koulutusote.
Sinä?  Lukeeko kelpparissasi PP5 I/T/P/TO? Onko sinulla useiden vuosien ja vähintään kolmensadan tunnin kokemus termiikkilennosta? Nautitko kouluttamisesta ja uskallat laittaa päätöksenteossa turvallisuuden kaiken muun edelle? Ota yhteyttä niin mietitään mahdollisia yhteistyökuvioita! Tarjoamme koulutuspalveluita myös muille koulutusyhteisöille ja kouluttajille. Tilaa meidät vaikkapa ottamaan tarkkarit vastaan tai auttamaan kenttätoiminnassa!