Suomen Ilmailuliiton hyväksymä kouluttaja
Accredited by Finnish Aeronautical Association


Hyvä tietää

Matkojen ilmoitetut alku- ja loppupäivät ovat matkapäiviä. Jos saavumme kohteeseen hyvissä ajoin, saatamme suunnata lentämään jo tulopäivänä. Samoin lähtöpäivänä voimme ehtiä lentämään ennen siirtymistä lentokentälle. Tämä riippuu kuitenkin lentojen aikatauluista, olosuhteista ja ryhmän kokemuksesta. Matkapäivät eivät siis sisälly varsinaiseen kurssin ohjelmaan.


Voit kysyä paikkatilannetta myös ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Emme kuitenkaan voi taata majoituksen järjestymistä tällöin samassa paikassa muiden kanssa. Lisäämme jatkuvasti uusia tapahtumia ja matkoja kalenteriimme!

Paragliding Academy Flying Finns ei ole matkatoimisto, vaikka autammekin majoitus ym. järjestelyissä, vaan varjoliitokoulu, joka tarjoaa lennonopetusta Suomessa ja ulkomailla. Osallistujilta edellytetään voimassa olevaa tapaturmavakuutusta ja kolmannen osapuolen vahingot kattavaa vakuutusta (esim. SIL:n jäsenvakuutus).
Muistathan, että varjoliito on potentiaalisesti vaarallinen laji. Noudatamme toiminnassamme suurinta mahdollista varovaisuutta ja teemme päätökset aina turvallisuus edellä, mutta sinun tulee ymmärtää, että vuorelta narukasan ja suuren muovipussin varassa juokseminen ja pilviin kiipeäminen  voi silti olla hengenvaarallista. Osallistumalla hyväksyt riskit ja sitoudut toimimaan hyvän ilmailutavan, lakien, asetusten ja kouluttajan ohjeiden mukaisesti kantaen itse vastuun omista päätöksistäsi.